Nametag - novi način povezivanja na Instagramu

Nametag - novi način povezivanja na Instagramu
  8th Oct, 18     Direct Design

Ako ste Instagram korisnik, vjerojatno ste posljednjih dana primijetili i novost na ovoj društvenoj mreži i novi način povezivanja. Riječ je o "nametagu", opciji koja radi po sličnom principu kao i QR kod.

Iz Instagrama je stiglo obrazloženje kako su se odlučili na ovu novost potaknuti početku nove školske godine te lakšem povezivanju učenika. Također, pripremaju još nekoliko opcija koje su trenutno u fazi testiranja.

Nametag je vaša identifikacijska Instagram kartica koja omogućuje drugim korisnicima da se povežu s Vama u sekundi na način da samo skeniraju tu Vašu karticu. Nametag je unikatan i kao takav povezan je samo s Vašim računom.

Kako bi aktivirali nametag opciju, prvo morate otići na svoj profil, kliknuti na dodatni izbornik (3 točkice u gornjem desnom kutu) i iz izbornika odabrati „nametag“. U idućem koraku možete personalizirati svoj nametag i birati između boja u pozadini, „emoji“ pozadine ili pozadine sa vašom fotografijom. Kako bi skenirali nečiji nametag, potrebno je odabrati „Scan a nametag“ te sa kamerom „snimiti“ odabrani nametag.

Svoj nametag možete podijeliti i sa ostalim korisnicima preko SMS poruke, WhatsApp poruke ili preko Facebooka. Ova opcija je dostupna i na Androidu i na iOS-u.

 
 
 
  Povratak na sve novosti
 
DIRECT DESIGN, obrt za web i grafički dizajn

DIRECT DESIGN je obrt za web dizajn, grafički dizajn i ostale povezane usluge kao što su internet
marketing, izrada vizualnog identiteta tvrtke, izrada virtualne trgovine i još mnogo toga.

IZRADA WEB STRANICA  |  GRAFIČKI DIZAJN  |  DIZAJN APLIKACIJA  |  INTERNET MARKETING