Dizajn kataloga za Lognet - Lognet Carbon Accounting

Dizajn kataloga za novi proizvod Lognet Carbon Accounting

S ponosom predstavljamo naš najnoviji projekt - izradu kataloga za tvrtku Lognet, s posebnim naglaskom na njihov inovativni proizvod, Lognet Carbon Accounting. Ovaj katalog je pažljivo oblikovan kako bi vizualno i informativno prenio suštinu ovog automatiziranog alata koji revolucionira pristup računanju ugljičnog otiska u logističkom sektoru.

Lognet Carbon Accounting nije samo proizvod; to je rješenje koje donosi konzistentnost i učinkovitost u računanju ugljičnog otiska svakog prijevoza. Potpuno automatiziran, ovaj alat ne samo da olakšava rad zaposlenih, već i podiže razinu preciznosti i profesionalizma u vođenju evidencije o ekološkim aspektima logističkih operacija.

Katalog je posebno dizajniran kako bi istaknuo ključne značajke Lognet Carbon Accountinga, njegove prednosti i praktičnu primjenu u stvarnom poslovnom okruženju. 

Ovaj projekt predstavlja našu posvećenost stvaranju visokokvalitetnih marketinških materijala koji odražavaju visoke standarde tvrtke poput Logneta. Nastojali smo pružiti profesionalan, informativan i atraktivan katalog kako bi Lognet briljirao na Lider konferenciji u Zagrebu.

Ukoliko Vam je potrebna usluga grafičkog dizajna, više informacija možete pronaći na - Grafički dizajn.


Detalji o projektu

  • Klijent: Lognet d.o.o.

  • Datum: Listopad, 2023.

  • Usluga: Dizajn kataloga

  • Više o klijentu: Pogledaj web stranicu