Web dizajn

Profesionalan web dizajn

Konstantno pratimo sve nove trendove u web dizajnu i radimo efektne i privlačne web stranice

Web dizajn

 
 

Kako je broj aktivnih web stranica svakim danom sve veći, važno je da se Vaša stranica na prvu svidi korisnicima. Stoga je dizajn web stranice najbitniji dio u procesu izrade web stranice, budući da direktno utječe na to hoće li se korisnici zadržati na Vašoj web stranici.

Web dizajn je nešto čime se bavimo dugi niz godina, te prateći moderne trendove radimo privlačne, kreativne web stranice, pri čemu nastojimo zadržati jednostavnost i preglednost kako bi posjetiteljima pružili najbolje korisničko iskustvo.

Dobar dizajn za bolje korisničko iskustvo

 
 

Više je faktora koji razlikuju dobar dizajn web stranice od lošeg. Prije svega potrebno je odabrati boje koje odgovaraju sadržaju stranice, prilagođene Vašem vizualnom identitetu, a potom i definirati strukturu stranice u dogovoru sa klijentom, uzimajući u obzir što je Vama važno.

Također, prilikom planiranja i tijekom izrade dizajna web stranice važno je znati što korisnik na toj stranici želi vidjeti i na koji način mu najbolje prezentirati isto, ovisno o tome što se nalazi na stranici. Zbog toga je prije početka izrade potrebno napraviti kvalitetnu analizu i vidjeti kako privući što veći broj ljudi, odnosno kako zadržati korisnike.

Estetski izgled web stranice ima najznačajniju ulogu kod zadržavanja korisnika na web stranici, te je najčešće presudan faktor za odluku da li će korisnik nešto kupiti na Vašoj stranici ili nastaviti tražiti dalje.