Akcijska ponuda za izradu web stranice

25% POPUSTA za izradu web stranice ili web shopa

Izrada kompletne web stranice ili web shopa + napredni SEO + prilagođen CMS + responsive dizajn + napredne mogućnosti web trgovine

IZRADA WEB STRANICE I WEB SHOPA

Kvalitetna web stranica je ključ prema novim klijentima. Direct Design je ovdje kako bi za Vas izradio web stranicu prema najmodernijim web trendovima.

Nudimo Vam izradu profesionalne, intuitivne i jedinstvene web stranice kreirane specifično za Vas i Vaš posao.

Naša ponuda obuhvaća sve elemente koje kvalitetna internetska stranica mora sadržavati, počevši od modernog i responzivnog dizajna, kvalitetnog CMS sustava, vrhunske SEO optimizacije za bolje pozicioniranje u Google tražilici, povezivanje sa društvenim mrežama i još mnogo toga.

DIRECT DESIGN za Vas je pripremio super akcijsku ponudu koja uključuje 25% POPUSTA na izradu profesionalne web stranice ili trgovine, modernog i jedinstvenog dizajna, prilagođene vama i poslu kojim se bavite!

Sve navedeno dodatno ćemo pojasniti u nastavku ponude.

Moderan i responzivan dizajn

“There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.” - Milton Glaser

Konstantno pratimo sve nove trendove u web dizajnu i radimo efektne i privlačne web stranice, pri čemu pristupamo izuzetno profesionalno, te nastojimo zadržati jednostavnost i preglednost kako bi posjetiteljima pružili najbolje korisničko iskustvo.

Kako je danas pregledavanje internet stranica putem pametnih telefona i tableta postalo naša svakodnevnica, tako i naše stranice prilagođavamo svim korisničkim platformama, odnosno rezolucijama ekrana, tako da će Vaša nova stranica savršeno izgledati na svim uređajima.

Svaka naša stranica je priča za sebe, a dizajn u potpunosti jedinstven, za razliku od mnogih generičkih stranica čiji se dizajn svodi na nekolicinu drugačije pozicioniranih elemenata u odnosu na dizajn prethodne web stranice. To kod nas ne postoji!

Spremni smo na dizajn "potrošiti" koliko god je vremena potrebno, sve dok nismo u potpunosti zadovoljni onim što donosimo pred Vas na prvi pregled.

Kvalitetan CMS sistem

“Websites promote you 24/7: No employee will do that.” ― Paul Cookson

CMS (Content Management System) je sistem za dinamičko upravljanje sadržajem, odnosno posebna administracija na web stranicama pomoću koje u svako vrijeme možete mijenjati, popravljati, brisati i objavljivati sadržaje koji su objavljeni na vašim web stranicama.

Pomoću našeg CMS-a bez posebnog informatičkog znanja u svakom trenutku možete napraviti sve željene izmjene sadržaja na Vašoj web stranici.

Upravo zbog toga tokom izrade web stranice, odnosno programiranja, posebno pazimo na to da u budućnosti možete samostalno uređivati sadržaje na što jednostavniji i brži način.

Ukoliko nemate vremena baviti se objavama na web stranici i izmjenom sadržaja, za to također imamo riješenje. Tako u ponudu za Vas možemo dodati mjesečno održavanje stranice, gdje za simboličan mjesečni iznos dobijete profesionalnu objavu sadržaja koji nam pošaljete.

 

SEO optimizacija za tražilice

“The best place to hide a dead body is the second page of Google search.” – Anonymous

Glavni cilj svake web stranice je da bude pronađena u masi drugih, kako po imenu, tako i po ključnim riječima koje su za nju karakteristične, odnosno koje će ljudi tražiti kako bi pronašli ono što vi nudite, te da po tom principu stranica bude pozicionirana što bolje.

Pod dobrom pozicijom podrazumijeva se prva Google stranica, dok je prva pozicija u tražilicama ono do čega uvijek nastojimo doći za Vas, budući da prva Google stranica garantira veliki broj posjetitelja, što ujedno znači i velika zarada.

Riječ je o tehnički jako zahtjevnom procesu na koji utječe mnogo faktora, a rezultati nisu vidljivi odmah, ali kvalitetna SEO optimizacijia kakvu mi radimo za naše korisnike uvijek će doći do izražaja u gomili onih koji istoj ne daju veliku ili gotovo nikakvu važnost, budući da to nije nešto što korisnik može vidjeti na prvi pogled.

Osim standardnu On-site optimizaciju stranica na koju se odnosi ova ponuda, nudimo i Off-site optimizaciju, te konstantan rad na pozicioniranju Vaše web stranice kroz kvalitetnu analizu i dodatne izmjene prema istoj uz vrlo malu mjesečnu naknadu, sve sa ciljem vašeg uspjeha na tržištu.

Dakle, izaberite kvalitetnu SEO optimizaciju i povećajte svoju vidljivost, a time i zaradu uz našu pomoć.