Akcijska ponuda za izradu logotipa

20% POPUSTA za dizajn logotipa

Dizajn logotipa + izrada kreativnog rješenja + grafička priprema + dorada/revizija logotipa

DIZAJN LOGOTIPA

Poznato je da je kod prodaje bilo kakvih proizvoda ili usluga najbitniji prvi dojam. Kako je vizualni identitet prvo što primjetite, bilo na ulazu u trgovinu ili čim otvorite web shop, jako je bitno da isti bude privlačan i upečatljiv.

Sastavni, a ujedno i glavni dio vizualnog identiteta svake tvrtke je logo, koji na prvu najviše govori o kvaliteti i veličini Vaše tvrtke.

Idealni logo trebao bi na prvi pogled ostaviti dojam kakav Vi želite da klijenti imaju o Vašoj tvrtki, te da im se ureže u memoriju kao nešto jedinstveno, odnosno da ga pamte. Bez obzira da li se radi o malom obrtu ili tvrtki koja postoji tek nekoliko dana, uz profesionalan i kvalitetan logo Vaša tvrtka izgledati će veliko.

Izrada kreativnog riješenja

“Identities are the beginning of everything. They are how something is recognized and understood. What could be better than that?” - Paula Scher

Logo kao osnovna grafička prezentacija Vas i Vašeg branda mora biti vizualno upečatljiv, a opet jednostavan i prepoznatljiv, što je za mnoge često teško postići.

Zbog toga prilikom izrade logotipa vodimo brigu o svim detaljima, a ključ svega je kvalitetna analiza tvrtke, odnosno klijenta.

Osim generalnog izgleda logotipa, kod kreiranja je bitno voditi računa i o tome kako će se isti uklopiti na dokumente, odjeću, uredski materijal, web stranicu i ostale marketinške materijale, odnosno mora biti prilagodljiv.

Osim što logo pripremamo za digitalni prikaz, radimo i grafičku pripremu za tisak logotipa na marketing materijale.

Postići ćemo da se Vaš logo svidi svima, te neće biti kopija nekog postojećeg, već samo Vaš i prepoznatljiv.

Grafička priprema

"Design is the silent ambassador of your brand." ― Paul Rand

Osim što logo pripremamo za digitalni prikaz, radimo i grafičku pripremu za tisak logotipa.

Logotip koji ćete dobiti od nas će biti u vektorskom obliku, što znači da ćete ga moći po potrebi uvećavati i smanjivati bez gubitka kvalitete.

Bez obzira da li logo koristite na velikom jumbo plakatu, odjeći, dokumentima ili kao veliku naljepnicu za automobile, vektorski izrađen logo uvijek će izgledati savršeno.

 

Dorada(revizija) logotipa

“Graphic designers judge a cover by its book.” —Mokokoma Mokhonoana

Iako iz iskustva znamo kako ćete s logotipom koji izradimo za Vas biti oduševljeni, ostavljamo Vam mogućnost da nakon što Vam pošaljemo idejno riješenje, 3 puta besplatno zatražite korekcije logotipa.

Izmjene ćemo napraviti u vrlo kratkom roku, a poslušati ćemo svaku Vašu želju.

 
 
 

Grafički dizajn - Naši radovi