Webshop izrada

Izrada online trgovine

Garantirani rast prodaje izradom kvalitetnog web shopa, neovisno o djelatnosti kojom se bavite

Proširite svoje poslovanje

 
 

Ukoliko se bavite prodajom proizvoda ili usluga, izrada webshopa svakako je nešto što Vam je neophodno za širenje poslovanja. Kada se gleda omjer uloženog i dobivenog, cijena izrade web trgovine relativno je mala u odnosu na ono što ćete dobiti zauzvrat, kao i u odnosu na prodaju u klasičnoj trgovini gdje su mjesečni troškovi ogromni.

Kod nas nema gotovih predložaka, već svakoj web trgovini pristupamo individualno, te dizajn webshopa radimo prema proizvodima i uslugama koje želite prezentirati, a u konačnici i prodati.

Svaki naš webshop krasi jedinstven responzivan dizajn, te su kao takvi prilagođeni kupnji na svim uređajima, bilo da se radi o kupovini preko mobitela, tableta, računala ili smart TV-a.

Webshop - dizajn i izrada

 
 

Programiranje webshopa radimo na način da korisnici što brže dobiju uvid u željeni proizvod, te da kroz jednostavan proces narudžbe završe istu u što kraćem vremenskom roku, a da im se u isto vrijeme na kvalitetan način prezentiraju sve bitne informacije o proizvodu ili usluzi koju plaćate na internetskoj trgovini.

Kod izrade koristimo kvalitetan CMS sistem, koji omogućuje jednostavan unos novih proizvoda u webshop, kao i praćenje narudžba i pristiglih uplata. Isti posjeduje i sučelje na hrvatskom jeziku, kao i jednostavnu izmjenu i praćenje stanja proizvoda u shopu.

Također, SEO optimizacija za tražilice još su jedan od segmenata Internet trgovine o kojem izuzetno vodimo brigu kod izrade, budući da je jako bitno da se proizvod iz vašeg webshopa pojavi ispred konkurentskog proizvoda ili usluge.

Sigurnost na prvom mjestu

 
 

Web trgovine koje isporučujemo u potpunosti su sigurne, a podržavaju sve poznatije oblike plaćanja, počevši od plaćanja uplatnicom, pouzećem, kreditnom karticom ili Paypalom korištenjem gateway sustava prema vašem izboru..

Shop prilagođen Vašim potrebama

 
 

Ako se kod nas odlučite za izradu webshopa, dobiti ćete e-commerce prilagođen svim vašim i potrebama vaših kupaca, po cijeni koja će vam se kroz neko vrijeme činiti izuzetno skromno u odnosu na ono što ćete kvalitetnim webshopom dobiti.

 
 

Webshop - Odabrani radovi