Grafički dizajn

Budite prepoznatiljivi na tržištu

Izrada modernih i efektnih logotipa, posjetnica, promotivnih materijala i cijelog vizualnog identiteta

Grafički dizajn

 
 

Sigurno Vam se puno puta dogodilo da Vas odbojan izgled web stranice "otjera" s iste, pa čak da Vas i ambalaža proizvoda u trgovinama potakne da ne kupite neki proizvod, iako je isti možda puno kvalitetniji od proizvoda sa ljepšom ambalažom.

Upravo je zbog tog razloga prvi dojam najbitniji, a mi smo tu za Vas kako bi osigurali da Vaša internetska stranica, logotip ili ambalaža budu zapaženi te da se ističu u masi.

Za Vas radimo i kompletan vizualni identitet tvrtke, uzimajući u obzir sve Vaše želje, kao i vrstu tvrtke, proizvoda ili usluge. 

Kvalitetan vizualni izgled tvrtke je osnova za uspjeh, bez obzira o kakvoj se djelatnosti radi, zbog toga je važno posao brendinga prepustiti profesionalcima, a ne susjedu koji se uči raditi u Photoshopu.

Izrada promotivnih materijala

 
 

Osmišljavanje grafičkog dizajna izuzetno je zahtjevan proces koji uključuje razne segmente, pa je tako jako bitno razumjeti želje klijenta, kao i tržište na koje se je potrebno orijentirati.

Direct Design Vam nudi profesionalan pristup i grafička rješenja prilagođena svim Vašim zahtjevima, kao i potrebama potencijalnih klijenata po izuzetno povoljnim cijenama.

Uz grafički dizajn orijentiran na internetsku promidžbu, bavimo se i izradom promotivnih materijala za tisak, te obavljamo kompletnu grafičku pripremu za tisak posjetnica, plakata, letaka, i još mnogo toga.

Nadogradite svoje poslovanje pomoću našeg dizajna

 
 

Izrada logotipa, dizajn posjetnica i grafička priprema, izrada grafičke knjige standarda, dizajn letaka, izrada plakata, dizajn ambalaže, kao i izrada promidžbenih spotova samo su neke grafičke usluge koje nudimo, a koje će zasigurno poboljšati Vašu poziciju na tržištu, budući da će na njima raditi vrsni dizajneri s velikim iskustvom u grafičkom dizajnu.

 
 

Grafički dizajn - Odabrani radovi