Google AdWords

Google marketing i oglašavanje

Postavljanje Google AdWords kampanje po povoljnoj cijeni za instantno povećanje prometa i prodaje

Najbolji način Internet marketinga

 
 

Najbolji, ali i jedini način trenutnog popravljanja pozicije u tražilicama su Google oglasi ili Google AdWords.

Google AdWords najbolji je način internet marketinga koji značajno pomaže u privlačenju novih korisnika, a time i povećanju online prodaje ukoliko imate web trgovinu.

Značajna pogodnost Google oglasa je u određivanju ciljane skupine, ali i plaćeni oglasa za točno određen proizvod, a funkcionira na način da oglas plaćate samo kada netko klikne isti, a ograničavate ga kroz budžet za određeno razdoblje koji postavljate prilikom kreiranje Google AdWords kampanje.

Načini Google AdWords marketinga:

 
  • Google tražilica (tekst s linkom do željenog proizvoda ili usluge na vrhu rezultata pretrage)
  • Slikovni ili video oglasi na raznim web stranicama
  • YouTube oglašavanje kroz video oglase

Zbog svega navedenog, prije kreiranja Google oglasa jako je bitno istražiti tržište, kao i upoznati se s proizvodom, stranicom ili uslugom koju oglašavate.

Isto tako, važna je svakodnevna briga i praćenje posjećenost, odnosno klikova, što je kao i samu postavljanje oglasa, potrebno prepustiti stručnjacima.

Google Analytics

 
 

Uz sam Google AdWords služimo se i Google Analitycsom, te pratimo i najmanje detalje, koje se tiču oglasa i posjećenosti Vaše web stranice, kao što su broj pregleda pojedinih stranica, vrijeme provedeno na stranici, postotak napuštanja stranice, lokaciju posjetitelja stranice, te još puno naizgled sitnih detalja na osnovu kojih analiziramo ponašanje internetskih korisnika, te prema tome radimo potrebne izmjene u Google kampanji kako bi dobili maksimalno iz novca uloženog u Google AdWords marketing.

Pokrenite kampanju još danas

 
 

Na Vama je samo da odredite željeni limit, te područje na kojem želite da Vaš AdWords oglas bude vidljiv, a mi ćemo se poprinuti za Vašu kompletnu AdWords kampanju.

 
 

Google AdWords - Odabrani radovi