Bespovratna sredstva EU za izradu web stranica i web shopova

Bespovratna sredstva EU za izradu web stranica i web shopova
  21st Jul, 18     Direct Design

Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova raspisalo je poziv za dodjelu „WWW vaučera“ za sve mikro poduzetnice, male poduzetnike i srednje poduzetnike. Kako iz ministarstva ističu, svrha ovog poziva i dodjela bespovratnih sredstva je „jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj.“

Troškovi i projekti koji su prihvatljivi za prijavu za dobivanje sredstava su:

  • Izrada web stranica
  • Izrada i poboljšanje web shopa
  • Poboljšanje/redizajn web stranice

Detaljne upute oko prijave za bespovratna sredstva možete preuzeti ovdje, a informacije o potrebnim obrascima za prijavu možete pronaći na stranicama Ministarstva regionalnog razvoja.

 

Bitno je napomenut kako je minimalni iznos bespovratnih sredstava za izradu web stranica 15.000,00 kuna, dok je maksimalni iznos koji možete dobiti za izradu web stranica ili izradu web shopova 100.000,00 kuna. Navedena sredstva su definirana operativnim programom „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ te je za to razdoblje iz Europskog fonda osigurano 15.200.000,00 kuna za hrvatske poduzetnike.

 

Kada počinju prijave za bespovratna sredstva EU za izradu web stranica?

Prijave za bespovratna sredstva za web stranice započinju 13.08.2018. u 11 sati i traju sve do 29.06.2020. godine ili do iskorištenosti svih sredstava. Važno je napomenuti kako se projektni prijedlozi podnose elektroničkim putem, točnije putem sustava eFondovi.

Direct Design je i ovom prilikom ovdje za Vas i kreirat ćemo najoptimalniju i najbolju ponudu za izradu web stranice za Vašu prijavu za navedena bespovratna EU sredstva. Kontaktirajte nas još danas i spremni dočekajte početak prijava.

Bespovratna EU sredstva

Prijavite se za sredstva u iznosu od 15.000,00kn do 100.000,00kn!

 
 
 
  Povratak na sve novosti
 
DIRECT DESIGN, obrt za web i grafički dizajn

DIRECT DESIGN je obrt za web dizajn, grafički dizajn i ostale povezane usluge kao što su internet
marketing, izrada vizualnog identiteta tvrtke, izrada virtualne trgovine i još mnogo toga.

IZRADA WEB STRANICA  |  GRAFIČKI DIZAJN  |  DIZAJN APLIKACIJA  |  INTERNET MARKETING